WAT ZEGGEN ENKELE COACHEES EN CLIËNTEN:

“Jaap weet door zijn aanpak een veilige, open en informele sfeer te creëren. Zijn persoonlijke benadering motiveert om je open te stellen en met een kritische blik naar eigen gedrag te kijken. Tijdens het coachingstraject leer je situaties meer vanuit een helikopterview te benaderen en de behoeften en belangen van anderen te (h)erkennen. 


In mijn coachingstraject met Jaap heb ik geleerd oude gedragspatronen los te laten en de focus te leggen op strategie en resultaat. In zowel mijn werk- als privésfeer heeft dit een positieve wending gegeven.”

 

- Chris Buijtendorp

Hoofd Facilitair en ICT sg. Wolfsbos Hoogeveen

 

De wijze waarop Jaap coacht heb ik ervaren als prettig en uitnodigend.Jaap geeft veel ruimte om te vertellen en zet aan tot nadenken. Hij is een goede, geoefende en kritische luisteraar met een scherpe blik. Is niet afkeurend ten opzichte van de handelingspatronen die je jezelf hebt eigen gemaakt maar geeft tips of suggesties voor bruikbare en praktische handelings-alternatieven. Dit zonder stellig te worden en met oog voor hetgeen bij jou past als persoon.

 

- Janjaap de Vries

Projectleider VSV-projecten Sovee Amersfoort

Jaap beveel ik een ieder aan die op zoek is naar een managementcoach en/of persoonlijke psychologische begeleiding. Zowel persoonlijk als vakmatig heb ik Jaap ervaren als een coach die op natuurlijke en ongedwongen wijze in staat is te luisteren, te spiegelen en je dusdanig tot nadenken weet te zetten dat zijn begeleiding ook daadwerkelijk tot resultaat leidt.”

 

- Wanda Setz

HRM & Management

Noordelijke Hogeschool Leeuwarden

 

Met zijn integere houding geeft Jaap anderen het vertrouwen om zichzelf een spiegel voor te durven houden. Vervolgens weet hij door zijn deskundigheid de ander 'mee te nemen' in het vervolgtraject. Met als uiteindelijk resultaat 'de ontpopping' van een persoon die zich bewust is van haar/zijn eigen sterktes en zwaktes en eigen beperkingen en kwaliteiten.

 

- Anne Bussink

Coördinator bij Kunst & Co Zwolle

 

 

Top tien uit de karakteriseringen van anderen: Integer, duidelijk, vasthoudend, met kwinkslag en confrontatie, analytisch scherp, respectvol en rustig. Zonder oordeel. Stimulerend tot eigen resultaat.

 

CONTACT

Bezoek adres:

Otterveld 12

8017 MK Zwolle

Nederland

 

T: 038 -  460 58 51

M: 06 29 26 08 69

E: info@2focus.nl

© 2015 by 2Focus. Webdesign door ZZP Webdesign & Video

Dilemma Diner: op een unieke wijze je probleem oplossen

Je hebt een probleem en komt er niet uit. Het zit je zo in de weg dat je er slecht van slaapt en je gespannen raakt. Soms ben je zelfs somber. Wat te doen?

 

Over de jou meest belastende dilemma’s spreek je niet iedere keer opnieuw. Wellicht vind je  dat je anderen met jouw problemen belast. Vind je het misschien lastig anderen daarvoor te vragen? Wat je ook bedenkt en hoe je ook piekert, je komt niet verder. Je draait in cirkels rond.

 

Doorbreek de cirkel.

Doorbreek die cirkel met ons Dilemma Diner! Uitgebreid en in alle rust praten over jouw dilemma tijdens een ontspannen en heerlijk diner.

‘Mijn hart luchten’. ‘Advies krijgen niet alleen van professionele begeleider, ook van vrienden, familieleden of bekenden die ik zelf uitkies’. ‘Oplossingen testen op werkbaarheid voor mijzelf’.

 

Eerst kennis maken.

Natuurlijk maken we eerder kennis met elkaar. Door een intakegesprek met de gastheer, een professioneel coach/counsellor. En door samen met de gastvrouw/kokkin te kiezen voor een van de heerlijke diners, onder het genot van een kopje koffie of thee.

 

Gedegen voorbereiding.

Tijdens de intake formuleren we heldere en duidelijke vragen voor het Dilemma Diner. Zo kun je gericht toewerken naar oplossingen. Daarbij richten we ons op een uitkomst waar je zelf goed mee uit de voeten kan.

 

Ondersteuning door mensen die jou goed kennen.

Je laat je tijdens jouw diner vergezellen door twee of drie zelf uitgezochte vrienden/familieleden/vriendinnen of bekenden. Hen vraag je om mee te willen denken over de keuzes waar je voor staat.

 

Het Dilemma Diner zelf.

Je ziet jezelf die avond door de ogen van anderen. Je wordt omgeven door warme en positieve aandacht bij datgene wat jij het lastigst vindt. Je krijgt spontaan nieuwe gezichtspunten, inzichten en heldere ideeën. Juist die inzichten en ideeën forceren de doorbraak waar naar je verlangt. De eerste stap naar een nieuw begin.

Het diner vindt plaats in ‘onze huiskamer’. Een vertrouwenwekkende, rustgevende en ruime omgeving waar je actief en ook ontspannen kunt vertoeven.

 

Een unieke ervaring.

Het Dilemma Diner is een unieke ervaring. Zo heb jij nog niet eerder een dilemma opgelost. Er is geen eindtijd verbonden aan het diner.

Het is tenslotte jouw avond. En die mag eindigen met opluchting en plezier.

 

Kosten.

Het driegangen-diner € 25,00 p.p. Individueel consult vooraf € 75,00. Begeleiding en advies tijdens het diner € 150,00.

 

Vind je anderen vragen lastig?

Anderen vragen om jou te vergezellen. Wanneer je vragen van anderen te lastig vindt bespreken we tijdens de intake hoe je dat op een goed voelende manier kunt doen.

 

Bel voor een oriëntatie 038-4605851